@kortschrijvers

Kortschrijvers

Een heel verhaal in 140 tekens. Makkelijk is het niet, nee, maar met de andere kortschrijvers zorg ik er toch al bijna twee jaar voor dat er elke dag rond 18 uur een verhaaltje online staat op ons twitteraccount @kortschrijvers. Volg ons!

Vorig jaar konden onze volgers het zelf proberen in onze wedstrijd. Hier onthult Sanne Rooseboom op Radio 1 de winnaar, en vertelt ze hoe we te werk gaan.

We schrijven allemaal veel, graag en goed en we zijn ook in te schakelen voor andere schrijfprojecten. Zo heeft één van ons, Lieke van den Krommenacker, sinds kort het project ‘Lieke’s liefdesbrieven’. Op ouderwetse typemachines schrijft ze op festivals liefdesbrieven op bestelling. Voor haar try out op Pinkpop deed ze een beroep op haar medekortschrijvers; ook Judith Ploegman en ik naar Landgraaf. Benader ons vooral als het je leuk lijkt samen te werken, dikke kans dat we ervoor te porren zijn. 


@kortschrijvers bestaat uit Judith Ploegman, Esther Crabbendam, Kiki Bakker, Rianne Meijer, Lieke van den Krommenacker, Sanne Rooseboom en Franka Hummels.